maanantai 9. heinäkuuta 2012

Aloituspostaus

Ajatus keppariblogin perustamisesta on jo pitkään ollut mielessä, ja nytpä se on sitten tehty. Nimi ei ole kamalan omaperäinen, oikeastaan melko yleinen sana keppihevosmaailmassa, mutta toisaalta kuvaa blogia oikein mainiosti. Tänne kirjoittelen siis keppihevosharrastuksestani, heppojen liikutuksesta, uusista hevosista, kangaskauppareissuista, kisoista, leireistä, tunneista, vaelluksista, valmennuksista...

Kamalan vaikeita nämä ekat postaukset. Ei keksi koskaan mitään.

Keppareitahan oon siis harrastanu vuodesta 2008, taukoja on väissä ollut mutta taas mukana ollaan ja pysytään toivottavasti ainakin vielä tämä vuosi. Ridailen vanuaivoilla silloin kun huvittaa mennä, eli aktiivisimmillani en enää ole. En tosin ole koskaan lähtenytkään kaatosateeseen ratsastamaan "koska tää poni ei ole saanut viikkoon liikuntaa", heh. Eivät nämä oikeita kuitenkaan ole. Pidän tällä hetkellä pystyssä keppihevostallia nimeltä Airelle. Suomen keppihevosfoorumilta minut löytää nickillä Rigtan.

Nyt kuitenkin päästän sinut (koska en keksi enää yhtään mitään) jatkamaan matkaasi, ja odottamaan seuraavaa, kunnon postausta, jos siis yhtään blogistani kiinnostuit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti