lauantai 24. toukokuuta 2014

It's a non-stop disco, bet you it's Nabisco, bet you didn't know, woohoo

Toisin sanoen kisapostaus.

Noista kisoistahan on jo kolmisen viikkoa aikaa, mutta olin hieman laiska ja jaksoin vasta nyt postauksen kirjoittaa. Anteeksi. Ja kirjoitustaitoni voivat olla hieman ruosteessa kun en ole aikoihin postaillut, joten pahoittelen jo valmiiksi mahdollista tönkköä tekstiä.

Eli kisathan olivat 27.4 Vantaalla. Sopivasti kisapaikka olikin muutaman sadan metrin päässä isäni kotoa, joten kävellenhän se matka hoitui. Tarjosin myös Alisalle yösijan ja edellinen päivä tuli vietettyä isoksi osaksi kisapaikkana toimivalla nurmikentällä treenailemassa. Alisa piti mulle myös askelvalmennuksen, ja sen jälkeen ainakin puoli tuntia kului siinä kun vaan pyörittiin sitä nurmikenttää ympäri ja juteltiin.

Seuraavana päivänä heräsin kai jo yhdeksältä, ja joskus kymmenen aikoihin noustiin sängystä ja ruvettiin valmistautumaan kisoihin. Kisapaikalla olikin sitten hirveästi väkeä ja sitä tuli lisää koko ajan. Lähtöjä oli yli 40 per luokka, paitsi isommissa luokissa ja küreissa. Jessica, johon oltiin tutustuttu facebook-keppariryhmän kautta, juoksiki jo sitten meitä vastaan. Linnoittauduimme sopivaan paikkaan ja harmittelimme ettei paikalla juuri ollut varjoa. Oli sairaan kuuma! Nappasin sitten Peikon ja rupesin verkkaamaan ennen luokkien alkua. Kürejakin tuli vielä treenattua. Esteluokista ei ole juuri sanottavaa, en ollut täysin tyytyväinen sillä olin kaikissa luokissa tosi hidas. Esteet tuntuivat olevan hirveän lähellä toisiaan ja mulla kestää jonkin aikaa kunnolla kiihtyä täyteen vauhtiin, joten aika hitaasti ne radat sitten menivät. Puhdas rata tuli kuitenkin sekä Peikon että Rebelin kanssa.

Jossain vaiheessa joku meistä keksi, että tilataan pizza,ja näin sitten teimme. Ja ah se oli hyvää! En tiedä oliko se pizza oikeasti vaan niin taivaallista, vai johtuko siiitä että oltiin oltu jo pari tuntia ksaamassa ja olin liikkunut ihan kiitettävästi, mutta se oli älyttömän hyvää. Pian pizzailun jälken aloimmekin jo valmistautua küriin. Viime hetkellä vedin hatusta itselleni musiikin, ja päätin sitten vetää kürin David Guettan Shot Me Downiin. Meni mielestäni ihan hyvin, jalat tuntu kivoilta ja askel nousi ihan mukavasti. Sukkasillani päätin mennä, ja kannatti kyllä. Toinen sija sieltä sitten tuli, jee! Ainoa miinus tuli etupainoisuudesta, jonka olisin voinut korjata katsomalla eteenpäin. Katsoin nimittäin jalkojani lähes koko kürin ajan :D Mutta ohjelman omaperäisyydestä tuli plussaa, sekä askeleista. Olen kyllä tyytyväinen.

Kisojen jälkeen mentiin Alisan kanssa pakkaamaan ja minä ja isi heitettiin se juna-asemalle. Seuraavaksi isi lähtikin viemään minua Kirkkonummelle, jossa kävin sitten heppojen ja laukkujen kanssa kaupassa ostamassa kaksi jätskiä (en osannut päättää kumman halusin, niin otin molemmat. Problem solved.). Äiti tuli hakemaan Kirkkonummelta, ja viemäään kotiin.

Tosi kivat kisat kyllä oli ja oon tyytyväinen itseeni ja heppoihin (:

Kuvat lisään laiskasti loppuun.













9 kommenttia:

  1. kiva postaus. Mistä saitte pitsa kuskin numeron? :-D Tai miten saitte tilattua ne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin, kun yhet toiset tilas myös pizzan ja alisa kävi kysäsemäs :)

      Poista
  2. Voisitko muuten esitellä jossain postauksessa kepparisi?

    VastaaPoista
  3. Ketkä nää kisat järjesti?
    Terveisin utelias : P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomen keppihevosfoorumilla kulkee nickillä Kaizuuh ja talli taitaa olla Lauhan talli :D

      Poista
  4. Onkstoi se kht widnan alisa!!!?? :o

    VastaaPoista