torstai 12. marraskuuta 2015

Ihanan kamala Instagram

Ah, Instagram. Syy miksi Vanuaivot-blogin päivittely on jäänyt todella vähälle, lähes kuihtunut kokonaan. Tuo kakaroiden ja turhien draamojen mekka.
Ei, mä en nyt kohdista tätä kehenkään tiettyyn henkilöön.

Instagram on varmaan mun tän hetken lempparisovellus. Kuvia pystyy lisäämään helposti ja nopeasti ja muiden kuvat näkee helposti ja nopeasti. Nykyään lähes jokainen keppihevostalli löytyy instasta, ja Suomen Keppihevosfoorumi on hiljentynyt aavistuksen (nyyh). Instagramin kautta olen oppinut tunnistamaan monet tallit, joista en ole ennen kullutkaan. Sen kautta on tullut myös tutustuttua kivoihin ihmisiin. Mutta voi että kun se on täynnä paskamyrskyjä.Instagramissa tuntuu olevan liiankin monta ihmistä, joilla on luetunymmärtäminen hieman hakusessa ja ottavat nokkiinsa joka helvatun asiasta. Kuvatekstejä ei lueta tai ymmärretä, ostohuijauksia ja törkeyksiä myyjiä kohtaan tapahtuu ja draamaa syntyy, voi että kun sitä syntyykin. Joku on tyytymätön asiaan tai toiseen, valittaa siitä instassa ja pian koko insta on täynnä hästäg-sanoeipinkeillesateenkaariyksisarvisille-kuvia. Se on välillä vähän pelottavaakin kuinka nopeesti kaikki leviää, ja pienestä toteamuksesta paisuukin iso hulabaloo.


Sitten nämä ostohuijaukset. Oon saanut kuulla niistä liian paljon. Ja pahinta eivät edes ole ne, vaan se, ettei ostetun hevosen virheistä viitsitä ilmoittaa ystävällisesti hevosen tekijälle, joka voisi ehkä korjata hevon. Ehei, sen sijaan pistetään koko komeudesta kuva instaan, että kattokaa nyt saatana ku tässä hevosessa on kaikki päin persettä #sanoeiperseille. MIKSI? Miksei vaan voi ilmoittaa hevosen tekijälle asiasta, sen sijaan että pilaa tekijän maineen yhdn pienen virheen tai "virheen" takia. Mikäli tekijä on taitava, todennäköisesti virhe johtuu ihan siitä miten ostaja hevosta käsittelee. Vaikka täytöstä. Älkää nyt herranjumala tulko valittamaan tekijälle että hevo ei miellytä jos olette itse täyttänet otuksen päin persettä. Hevosta ei täytetä niin että tungetaan vanua sisään niin paljon kuin vain mahtuu. Jos niin teette, on ihan oma vikanne jos heppa näyttää virtahevolta. Sit'paitsi itsepä olette hevosenne ostaneet ja todennäköisesti nähneet siitä kuvia. Mikäli kuvia ei mielestänne ole tarpeeksi, pyytäkää ihmeessä lisää.


Sitten yksi asia vielä. Itsetuhoisuus. Instagramissa. Kepparitilillä. Ei.
jos ootte oikeesti masentuneita, hankkikaa apua. Älkää kirjoittako siitä instaan. Instagramissa voi ilmiantaa itsetuhoisuuteen liittyvästä sisällöstä. Ja sen mä teen heti kun semmosta näen. Se ei kuulu instaan. Piste.

Olen pahoillani jos teksti loukkasi jotakuta. Anteeksi myös vahva kielenkäyttö, kirjoitin tän kiukkuisena yöllä.
Kuvissa muuten esiintyy uusi heponen Samppa ja täällä blogin puolella hieman tuntemattomampi Minni, jota tosin monet ovat varmasti saaneet instassa tuijotella ihan tarpeeksi :D

4 kommenttia:

 1. Voin samaistua tähän tekstiin aivan liian hyvin.

  VastaaPoista
 2. insta on kiva paikka kuha osaa käyttäytyä 🐟 mut jooh words of wisdom mate

  VastaaPoista
 3. Niin samaa mieltä kuin olla voi :´D

  - Jalla www.stickponies.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Niiin. Totta. Ja tuo itsetuhoisuus-juttu. EI NÄIN.

  VastaaPoista