sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kisoissa 4.8Joo eli olin tuona päivänä Kht Kauraimureiden kisoissa (taipuuko edes noin?) Poneina olivat connemaraori Allu, vuonistamma Otus ja uusi tulokas, englantilainen täysiveritamma Deli.
Oli ihan mielettömän kivaa, kiitos mukavalle porukalle. Kisoissa oli luokkina puomiluokka, 20-40 cm, 40-60 cm, 75-80 cm, helppo C, kür ja monté. Osallistuin kaikkiin paitsi helppo C:hen.

 Puhdas rata tuli lähes joka luokasta, paitsi 80 sentissä pudotin yhden esteen ja 40-60 cm unohdin radan joten hylättiin sen takia :D  Ruusukkeita ei esteiltä tullut, mikä yllätti mut ihan täysin, sillä ennen oon ollut ihan nopea esteillä. Olisi vain pitänyt olla nopeempi. Kürissa tuli toinen yllätys: kolmas sija Allulla ja toinen sija Delillä. Kyllä on näköjään kannattanut se kaikki harjoittelu.

Kisat kesti viisi tuntia, ja oli aika kipeet jalat sen jälkeen. Aivan mahtavaa kuitenkin oli, tutustuin moniin kivoihin tyyppeihin. Kisojen jälkeen sitten otettiin hieno yhteiskuva missä fiksuna heitetään heppamme ilmaan... Otuksen suitset hajos siinä samalla :D


Edustetaan Allun kanssa :D
Järjestäjät


Radat muokkaan tähän myöhemmin, kaikkia ei tosin kuvattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti