tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kisailua

Vähän myöhässä tää postaus tai jotai DD:

21. päivä olin siis tuolla kisoissa Espoossa kaverin kanssa, ja oli kyl kivaa! (: Tosin jäi muutama epäkohta häiritsemään, mutta kyl mä annan ne anteeksi kun oli järjestäjän ekat kisat.

Sinihän tuli meille perjantaina oman heppansa Shotin kanssa, ja linnottauduttiin heti mun huoneeseen tekemään varusteita :D ite sain valmiiksi Bamselle ja Gootille riimun ja narun sekä korjattua hieman Gootin suitsia. Sini teki sillä aikaa Shotille suitset ja jatkoi sen harjaa. Tän jälkeen mentiin ulos harjottelee pari kertaa Helppo C läpi, ja kasattiin sen jälkeen muutama este. Mulla oli Allu ja Sinillä Shotti. Hypättiin eka pääty-ympyrällä pientä estettä, ja korotettiin sitä pikku hiljaa. 80 senttiä taisi olla korkeimmillaan. Tän jälkeen tehtiin kauheen näkönen suht leveä ja noin 70 cm korkea trippeli, jota pompittiin hetken aikaa. Sitten talsittiin sisään syömään karkkia ja jatkamaan varusteiden tekoa.

Bambin riimu

Lauantaina herättiin sitte aikasin ja suunnattiin Vantaalle, jossa mun iskä olikin sitten vastassa. Jäätiin hetkeksi sen luo leikkimään koiran kanssa ja muutenkin säätämään jotain, kunnes se sitten heitti meidät Jumboon. Jumbossa meni pari kolme tuntia, ja mulla tarttu mukaan paita, paljon askartelutimantteja, schleich-hevonen (terveisin himokeräilijä) ja sitten meille kummallekin sipsiä, karkkia ja suklaata. Löydettiin myös sit vähän erikoisempia limuja, jotka on ainakin Amerikassa yleisiä 8DD Sini osti vanilija- ja kirsikkakokista sekä kirsikka Dr. Pepperiä ja mä ostin ihan kokeeks kirsikkakokista. Nam <3 Sit lähettiin vielä yhteen leikkipuistoon heilumaan ja juoksemaan. Ilman keppareita siis.





Noni sitten siihen pääaiheeseen, eli sunnuntain kisoihin. Kisat alko siis kaheltatoista, mutta paikalle tultiin jo puolelta. Jännitti kyllä kauheesti xd Lähettiin sitten lämppäämään siellä asvalttikentällä, mä menin Bambilla ja Sini Shotilla. Tuntu tosi kivoilta askeleet, ja Siniki kehu, jota kyllä ihmettelin :DD

Pikku hiljaa kisaajia alko tulee paikalle, ja kisat alko. Ekanahan oli ristikkoluokka, ja ratahan oli helppo 8D En kovin kovaa vauhtia uskaltautunu menemään, kun jalat ei ollu tottunu asvalttiin ja kammoksuin että lennän nenälleni siellä. Puhdas rata tuli kuitenki sekä Bamsella että Gootilla. Samoilla hepoilla menin sitten 50-60 cm luokkaan, puhdas rata sieltäkin mutta aika ei ollut kovin hyvä juurikin tuon arkailuni takia. 70-80 cm pudotettiin sekä Gootilla että Bamsella, kaks korkeinta estettähän siinä putos. Sekaesteluokka, jossa oli sekä normi että maastoesteitä meni hyvin, puhdas rata Allulla ja Gootilla.







Tän jälkeen oli tauko, ja ratsittiin ja puhuttiin siellä. Tutustuttiin Vipeen ja Alisaan, jotka mä olin nähnyki jo ennestään mutta Sinille ihan uusia tuttavuuksia. Tosi kivoja tyyppejä on! Koululuokkien välissä testailtiin sit toistemme heppoja ja ootettiin Helppo C:n tuloksia. Tähän osallistuin Gootilla ja Bamsella, hyvin meni ja oon kuulemma kehittyny hirveesti viime vuodesta! Muistin jopa radanki.
Kürin en osallistunut, mutta kattelin muiden suorituksia ja kuvasin. Küria on kyllä niin kiva kattoa, harmi että siinä oli suht vähän osallistujia.

Kürin jälkeen osa meistä lähti kotiin ja osa jäi estevalkkaan. Jäätiin sinne Sinin kanssa, ja oli kyllä kiva valkka c: Juteltiin ja naurettiin samalla muitten kanssa, ja tapoin mun jalat totaalisesti siltä päivältä. Ne oli kauheen kipeet ton jälkeen ja täris vaan xd Viiden aikoihin meidän kyyti tulikin ja lähettiin ajamaan kohti kotia, jätettiin Sini kadunvarteen matkalla :D Hylättiin se sinne. Noeih, sen porukat tuli hakemaan.

Tässä vielä video kisoista:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti