keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

It's pony rock 31.3

Pääsiäistä vietettiin siis eilen ja muksaa oli! Perinteisesti etsittiin suklaamunia vihjeiden avulla, syötiin ihan liikaa pashaa ja mämmiä ja pelattiin Monopolya.

Mutta sitten siihen pääasiaan eli näihin kepikkäisiin. 31. päivä ratsastin siis Feimin ja otin kameran mukaan. Pitkästä aikaa. Ja sisko oli taas mukana ratsimassa. Poni oli pirtsakka, ja pari pukkiakin sain sitten kokea. Selässä kuitenkin pysyin, yksittäisiä pikkupukkeja kun olivat, ja matka jatkui. Taisi olla vaan ilopukkeja kun en ainakaa huomannu että olisin siellä selässä mitään väärää tehnyt, tosin poni on ollut mulla vasta vähän yli kuukauden, joten kauhean hyvin ei toisiamme tunneta, muutaman kerran kun olen vaan neidillä ratsinut. Talli kun on täynnä muita liikutettavia, eikä Feimi ennen tuonpäiväistä ratsastuskertaa ollut todellakaan suosikkieni joukossa. Jostain kuman syystä tämän jälkeen poni ylsi lempiheppojeni listalla kolmanneksi. Näyttikö se sitten uuden puolensa, en tiedä. Verkkasin ravaamalla ja kokosin ja vetristin heppaa ympyröillä ja käännöksillä. Poni kulki korvat iloisessa hörössä. Laukkasin vielä molempiin suuntiin ja varmistin, että laukka pyörii kunnolla. Tämän jälkeen sahasin kepin, kuten videosta voi huomata.

Alkuverkkojen jälkeen pystytettiin yksittäinen este, 60 cm. Kun tota videota katsoo, mun hyppytyyli on _aivan järkky_. Mitä ihmeen tömpsähteleviä aitajuoksuloikkia nuo on olevinaan? ._. Sm-kisoihinkin on vain kuukausi aikaa ja sitä ennen pitäisi päästä 80 senttiä ratana ja mennä vaativa kouluohjelma edes jotenkin siisitisti. Huomaa etten oo todellakaan vaatinut itteltäni paljoa talvella. Ennen nilkkojenkin ojennus tuli käynnissä automaattisesti, nyt se tulee vain ravissa ja juuri ja juuri laukassa. Ja entäs noi mun ankkajalat sitten? Käynnissä osaan noi jakaterät pitää jotenkin suorassa, mutta ravissa... Jalat sojottaa kivasti ulospäin, niinkuin joistakin mun viideoista voi todeta. Ja ohops, lipsuin taas aiheesta.

Tosiaan, 60 senttiä hypättiin ja korotin esteen sitten 80-senttiseksi, mutta eihän poni siitä yli suostunut menemään. Selvä, hieman arka korkeammilla esteillä siis. Hyppäsin estettä 70-senttisenä jonkin aikaa, ja tein sitten sarjan. Sarja meni ihan hyvin, vähän oli tönkköjä ja vaivalloisia hyppyjä, mutta kun treenataan, niin eiköhän se siitä... Lisäksi Feimi sekoili hieman askeleissaan esteiden välissä, mutta hyppäsi kuitenkin innokkaasti ja yritti parhaansa. 60 cm taisi olla sarja parhaimmillaan, ei ihan huippusuoritus mutta tästä se lähtee... Toivottavasti nää lihakset kehittyis nopeaan.

Lopuksi mentiin vielä puomeja kaikissa askellajeissa. Neljä puomia melko pitkin välein. Pukki tuli sielläkin kerran, kun Feimi tajusikin kesken puomien ylityksen, että apua, nuo punaisethan ovatkin kalkkarokäärmeitä :DD vähän se sitten seuraavalla kerralla kyttäili, mutta yli mentiin sillä kerralla nätisti. Jokaisessa askellajissa askel venyi juuri tarpeeksi, ja päätin, että kun kerrankin menee hyvin, eipä meidän tarvitse enempää treenata, vaan lopetetaan onnistuneeseen suoritukseen. Pikkusiskolle lyhensin vielä puomien välejä, ja pompin Feimillä pari kertaa puomien yli huvikseni. Tämän jälkeen rennot loppuravit, rauhallinen käynti, Feimi ja Pyntti (siskon hepsu) sisään, varusteet pois, harjaus, hepat karsinaan ja nukkumaan. Sen jälkeen pikkusiskon kanssa kerättiin yhdessä esteet pois, se vei puomit ja mä tolpat :'DD

Ainiin, ja se video. Ja mullahan oli tosiaan Vinyl Scratch-paita päällä, joten eiks toi musavalinta oo aika selkee? Ja sopii toi biisi kyllä Feimillekin.

 
Muokkailin muuten vähän ulkoasua ja tein uuden faviconin, mitäs tykkäätte?

1 kommentti:

  1. Kiva blogi sulla :)
    liity lukijaksi jos kiinnostaa: http://pupujengi.blogspot.fi/

    VastaaPoista