maanantai 24. kesäkuuta 2013

mitäs kummaa

Jännä juttu, että viikko sitten keppikset eivät mua voineet vähempää kiinnostaa ja ajattelin jo lopetuksen olevan lähellä. Kuinka ollakkaan, nyt oon muutaman päivän sisällä saanut innostuksen takaisin, ja tekeillä on kaksi ponia (ja kolmas, mut hävitin sen jonnekin yhy.), omat kisat suunnitteilla ja muiden kisoja tiedossa. Ja lisäks oon saanu tehtyy tänään kaks videoo. Ja vaihdettua blogin bannerin. Oon ollu ahkera olkaa ylpeitä.

Innostuin yks päivä jopa kuvailemaankin hiukan. Gootilla mentiin siis jonkinlaista koulua ja laukkailtiin pellolla. Ilma oli mahtava!
 

Kisavideo Eclipsen estemestaruuksista. Niistä tulossa mahdollisesti tarkempaa postausta

Tosiaan, kenttää on tullut kulutettua joka päivä. Oon nyt alottanu ihan tosissani treenaamaan ja paljon, että saisin pidettyä omalla kohdalla tän harrastuksen hengissä, ja että ihan yleisesti pysyisin kunnossa. Vielä kun jaksais tätä blogia aktiivisemmin päivitellä, se on vähän jääny. Airellen kotisivutkin ovat olleett jo puoli vuotta talvisen sinertävät ulkoasultaan ja osa teksteistä ja kuvista puuttuu vieläkin. Se on sitten seuraava projekti. Kuvia ainakin on riittävästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti